Snackwagen

All you can Friet

Snackwagen

Wij van All You Can Friet zijn de meest geschikte snackwagen om uw communie, zakelijke borrel, verjaardagsfeest of andere viering tot een hoger niveau te tillen. Onze snackwagen is altijd schoon en voldoet aan alle eisen. U kunt genieten van heerlijk verse frietjes en de beste snacks.

Wist u dat wij al vanaf 30 personen met onze snackwagen bij u langskomen? Binnen 40 kilometer rondom Eindhoven betaalt u tevens geen transport- of voorrijkosten. Voor alle locaties daarbuiten betaalt u in overleg een kleine vergoeding.

Onze snackwagen is zo ingericht dat wij in korte tijd grote groepen mensen kunnen voorzien van heerlijke friet en snacks. Uiteraard met grote zorg voor de kwaliteit. Wij nemen kundig en gezellig personeel mee.

Vraag direct hieronder een offerte aan. Hopelijk tot snel!

 

 

Wij staan voor u klaar!

Waar we ook komen met onze snackwagen, onze vriendelijke medewerkers zijn staan voor u klaar om voor u onbeperkt verse frietjes te komen bakken.

Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan voor het huren van onze snackwagen en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen!