Over Ons

Ons Verhaal

Geniet van de heerlijke verse
Patat en kwaliteit snacks.

De passie voor het vak is zo’n 11 jaar geleden ontstaan. Ik kreeg destijds een bijbaan bij een ‘conculega frietwagen‘. Ik was direct verkocht. Op alle locaties waar we kwamen was namelijk wel iets te vieren. Vanuit de frietwagen heb ik zo honderden feesten zoals verjaardagen, communies, zakelijke borrels, en bruiloften van dichtbij mee mogen maken. De aanstekelijke sfeer heeft mij toen laten besluiten dat dit iets is wat ik altijd wil blijven doen.

De jarenlange ervaring in combinatie met een hbo voltijdstudie ‘Ondernemerschap en Retail Management’ hebben ervoor gezorgd dat ik de wensen en behoeften van mijn doelgroep zeer goed in kaart gebracht heb. Met name mijn afstudeerscriptie ‘Businessplan AllYouCanFriet’ heeft hiervoor gezorgd.

Ongekende kwaliteit

Het meest geschrokken ben ik van de kwaliteitsverschillen en beloftes van de ‘conculega frietwagens’. Prijsvechters die concurreren met de laagste prijzen maar adverteren tóch met de beste kwaliteit. Dat bestaat niet. Wij durven dan ook met recht te zeggen dat wij zeker níet de goedkoopste, maar wel betaalbaar zijn. Zo kunnen wij onze kwaliteitsbelofte waarborgen.

Heerlijke frieten - Frietwagen huren

Hoe gaan we te werk?

Uw boeking is door ons bevestigd, leuk! Een half uur voor aanvang komen wij bij u op om alles voor te bereiden. Zodra we klaar zijn komen we u en uw gasten halen om 1 a 2 uur onbeperkt te komen genieten van de heerlijke verse frietjes en de vele extra’s die wij met onze frietwagen te bieden hebben. Wij houden rekening met eventuele allergenen en/of speciale wensen.  Alle snacks en frietjes worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Zo voorkomen wij dat jaarlijks honderden kilo’s plastic onnodig op de afvalhoop belanden. Daarnaast compenseren wij een groot deel van onze co2 uitstoot en wordt onze gebruikte plantaardige olie ingezameld en verwerkt tot biobrandstof. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Frietwagen op locatie? Dat kan!

Heb jij een feestje, uitje of organiseer je een ander evenement en zou je graag een frietwagen op locatie willen huren? Dat kan bij All You Can Friet! 

Wij komen graag met onze frietwagen in Groningen en omstreken!

Frietwagen huren - Friet met schnitzel - Salade | Frietkraam

Reviews

Wat zeggen onze klanten