Luxe frietwagen huren

All You Can Friet

Luxe frietwagen huren bij All You Can Friet

Een heerlijke frietje tijdens uw verjaardag? De lekkerste snacks voor op uw dochters communie? All You Can Friet brengt het feestje naar u. Met de allerlekkerste frieten en A-kwaliteit snacks weet u zeker dat er altijd wat te smullen valt. Naast deze heerlijke versnaperingen bieden wij ook vega-snacks, salades en soepen aan. Zo is er voor iedereen iets! Wilt u een luxe frietwagen huren? Kies dan voor All You Can Friet. Zo bent u verzekerd van een ervaring om nooit te vergeten.  

Waarom een luxe frietwagen huren?

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om van een feestje een hele ervaring te maken, met de heerlijke versnaperingen van All You Can Friet bent u er van verzekerd dat u uw buikje rond eet. Naast de lach die wij op u en uw vrienden hun gezicht toveren nemen wij uw zorgen compleet uit handen, zo kunt u genieten van de festiviteit. Kortom, kiest u voor All You Can Friet, dan kiest u voor kwaliteit en ontzorging. 

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

All You Can Friet staat bekend om hun frietwagens uit het luxe segment, met de lekkerste snacks en frieten weten wij zeker dat het feest een heerlijke ervaring wordt. Daarnaast staan wij voor transparantie en kwaliteit. We spreken van te voren af wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van ons assortiment. Hierom bieden wij de hoogte kwaliteit aan voor een toch wel heel mooi prijsje. 

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op!

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

– Hygiëne staat hoog in het vaandel

Wij bieden de lekkerste snacks, frieten én meer!

Wij bieden natuurlijk de lekkerste snacks en frieten, maar wist u dat we nog veel meer in huis hebben? Wij bakken met veel plezier ook de meest lekkere vega-snacks voor u gaar of bereiden een heerlijk soepje voor. Zin in een salade? Ook deze bieden wij aan. Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Neem snel contact met ons op.

Luxe Frietwagen huren? All You Can Friet

De Luxe Frietwagen van All You Can Friet

Onze Frietwagen is onze trots. Hierom maken wij deze altijd perfect schoon. Dat ziet u niet alleen, dat proeft u ook. Vaak ziet u dat het frituur niet op tijd is vervangen of dat de wagen niet goed is schoongemaakt, hierdoor proeven de snacks toch anders. Bij All You Can Friet hoef u zich hier geen zorgen om te maken. Hygiëne staat hoog in het vaandel!

Luxe Frietwagen op locatie? Wij komen overal!

Wij willen heel de BeNeLux laten genieten van onze lekkernijen. Wilt u een frietkraam huren op locatie? Wij komen graag naar uw evenement, uitje of feestje in de Benelux. Ook bakken wij onze snacks en frieten op scholen en instellingen perfect klaar. 

Plaatsen waar wij graag komen!

Wij komen natuurlijk overal, maar deze plekken hebben onze harten veroverd!
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Brabant
  • Son en Breugel
  • Best

Reserveer op tijd

Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk dat u op tijd reserveert. Zo bent u verzekerd dat onze luxe frietwagen klaarstaat en uw feestje om niet te vergeten wordt. Heeft u interesse in het huren van een Luxe frietwagen van All You Can Friet? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen met veel plezier de lekkerste snacks voor u bakken! Tot snel!

Waar moet u op letten?

Klaar voor een dag om nooit te vergeten, mét de lekkerste friet en snacks van Nederland? Wanneer u kiest om een frietwagen te huren bij All You Can Friet is het belangrijk dat u op een paar punten let. 

 

– Er dient altijd voldoende ruimte te zijn voor onze frietwagen 

– Aanwezigheid van een stopcontact binnen een straal van 30 meter – Het aantal gasten doorgeven 

– Laten ons op tijd weten wat uw  wensen, behoeftes en allergieën zijn

– Reserveer op tijd

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

All You Can Friet staat bekend om hun luxe frietwagens. Met de lekkerste snacks en frieten weten wij zeker dat het feest een heerlijke ervaring wordt. Daarnaast staan wij voor transparantie en kwaliteit. We spreken van te voren af wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van ons assortiment. Hierom bieden wij de hoogte kwaliteit aan voor een toch wel heel mooi prijsje. 

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op!

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

– Hygiëne staat hoog in het vaandel