Frietwagen huren

All You Can Friet

Frietwagen huren bij All You Can Friet

Dé gangmaker op uw feestje, bruiloft of communie: All You Can Friet. Onze luxe frietwagen is er niet zomaar één. Op een verantwoorde, CO2 neutrale manier leveren wij de lekkerste verse friet en A-kwaliteit snacks. Genieten van alle gezelligheid, terwijl wij uw gasten met alle plezier voorzien van de allerlekkerste snacks en frieten. Wilt u een frietwagen huren? Wij helpen u graag!

Waarom een frietwagen huren?

Is een feestje zonder frietwagen wel écht een feestje? Wanneer wij langskomen vinden we het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft. Met een lach en een gepast vleugje humor zorgen we voor een heuze ervaring. Wanneer u een frietwagen huurt nemen wij al uw werk uit handen. U hoeft zich nergens druk om te maken.Wij bezorgen een dag om nooit te vergeten. Ook voor zakelijke evenementen, verenigingen of scholen bent u op het goede adres.
Kortom, kiest u voor een frietwagen van All You Can friet?
Dan weet u zeker dat uw feestje slaagt.

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

Wilt u een frietwagen huren? Kies dan voor een frietwagen van All You Can Friet.

 

Transparantie en kwaliteit, daar staan wij voor. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze lekkere snacks en frieten.Hierom bieden wij ondanks onze mooie lage prijs toch de beste kwaliteit. Zo kunt u betaalbaar genieten van de lekkerste versnaperingen.

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op. 

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

Uw wensen of behoeften

Liever vegetarisch of andere speciale wensen? Wij houden rekening met alle wensen en behoeften van u en uw gasten. Heeft u na uw heerlijke snack zin in iets anders?. Dan bieden wij naast onze verse friet ook andere (vegetarische) gerechten aan. Van heerlijke soepen tot verse salades: voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u andere suggesties? Wij denken graag met u mee.

Vegan snacks | Vega frikandel | Vegan foodtruck | Frietwagen huren | Frietkraam huren

We komen overal!

Wilt u een frietwagen huren op locatie? Wij komen graag naar uw evenement, uitje of feestje in de Benelux. Ook bakken wij onze snacks en frieten op scholen en instellingen perfect klaar. Plaatsen waar wij graag komen zijn bijvoorbeeld: 

– Eindhoven 

– Tilburg 

– Brabant 

– Son en Breugel 

– Best

Reserveer op tijd

Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk dat u op tijd reserveert. Zo bent u verzekerd van een frietwagen om uw feestje compleet te maken. Heeft u interesse in het huren van een All You Can Friet frietwagen? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen met veel plezier de lekkerste snacks voor u bakken!

Waar moet u op letten?

Klaar voor een gezellige dag mét de lekkerste friet en snacks van Nederland? Wanneer u kiest om een frietwagen te huren bij All You Can Friet is het belangrijk dat u op een paar punten let. 

 

– Er dient altijd voldoende ruimte te zijn voor onze frietwagen 

– Aanwezigheid van een stopcontact binnen een straal van 30 meter – Het aantal gasten doorgeven 

– Laten ons op tijd weten wat uw  wensen, behoeftes en allergieën zijn

– Reserveer op tijd