Frietwagen voor op de zaak

All You Can Friet

Bij u op locatie

Op zoek naar een originele manier om uw medewerkers of zakelijke relaties te verrassen? Trakteer ze op de unieke ervaring van een frietwagen direct op uw bedrijfsterrein! Met onze professionele frietwagen brengen wij de sfeer van een gezellige snackbar naar uw zaak, ideaal voor bedrijfsfeesten, teambuildingactiviteiten, klantendagen of gewoon als blijk van waardering naar uw personeel.

Kwaliteit & Flexibel

Onze frietwagen is uitgerust om uw werknemers en gasten te voorzien van versgebakken friet en een diversiteit aan hoogwaardige snacks. Van knapperige frietjes tot een verscheidenheid aan smakelijke snacks, ons menu is samengesteld om iedereen te plezieren. Wij begrijpen het belang van kwaliteit en snelheid, vooral in een zakelijke omgeving, en zetten ons in om een vlotte en efficiënte service te bieden zonder in te boeten aan de kwaliteit van onze producten.

Wij hanteren een flexibele aanpak en kunnen onze diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van uw evenement of bedrijfscultuur. Of het nu gaat om een grote bedrijfsbijeenkomst of een intiemere teamlunch, onze frietwagen levert een onvergetelijke ervaring die bijdraagt aan teamgeest en medewerkerstevredenheid.

Hoe boekt u een snackwagen?

Het proces is simpel: u zorgt voor de locatie en wij regelen de rest. Onze frietwagen komt voorrijden op het door u gewenste tijdstip, volledig voorzien van alle benodigdheden om uw evenement te cateren. We nemen zelfs alle zorgen omtrent afval en opruiming uit handen, zodat u en uw team zich volledig kunnen concentreren op het genieten van het moment.

Kies voor een frietwagen op de zaak en geef uw werknemers een moment van ontspanning en plezier, terwijl ze genieten van de lekkerste friet en snacks. Het is de perfecte manier om waardering te tonen en een positieve bedrijfscultuur te bevorderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen om een memorabel moment te creëren op uw bedrijfslocatie.

Frietwagen huren - Friet met schnitzel - Salade | Frietkraam

Duurzaam genieten!

Bij het verzorgen van een smakelijke traktatie voor uw team of zakelijke relaties zetten wij niet alleen in op kwaliteit en smaak, maar ook op duurzaamheid. Onze frietwagen maakt gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en streeft ernaar om voedselverspilling te minimaliseren door nauwkeurig te plannen en porties aan te passen aan de grootte van uw evenement. Zo kunt u met een gerust hart genieten, wetende dat u kiest voor een verantwoorde manier om uw waardering te tonen. Met onze service krijgt uw evenement niet alleen een culinaire boost, maar draagt het ook bij aan een groenere planeet