Frietwagen huren

Omgeving Brabant

Frietwagen huren in Brabant

Feestje in omgeving Brabant? Dat kan toch niet zonder heerlijke snacks en frieten? Door een frietwagen te huren verandert u uw feestje in een fantastische ervaring. All you can friet is de juiste partner om uw feest in omgeving Brabant compleet te maken.

Wat voor feest u ook geeft, wij staan voor u klaar. Met ruim 8 jaar ervaring weten we precies wat onze gasten willen. Onze gasten willen een
schone frietwagen en heerlijke snacks van kwaliteit. In ons assortiment vind u tevens een ruim aandeel vegetarische producten.
Wij houden rekening met allergenen en we rijden co2 neutraal.

 

Ons team staat voor u klaar!

Als wij bij u in Eindhoven onze heerlijke komen bakken, dan weet u zeker dat uw verjaardag een geslaagd feest is. Wij zijn vooral actief in de regio Noord-Brabant en Limburg. Bent u overtuigd en wilt u onze frietwagen huren? Aarzel niet en neem dan spoedig contact met ons op!

Heerlijke frieten op locatie

Als Brabander houdt u natuurlijk van een feestje, waar dan ook. Hierom zorgen wij ervoor dat wij u overal van dienst kunnen zijn. Er is toch altijd tijd en ruimte voor een feestje?

Frietwagen huren - Friet met schnitzel - Salade | Frietkraam

Reserveer de frietwagen op tijd

Heeft u een feestje in regio Brabant? Wilt u verzekert zijn van een heerlijke combinatie aan friet en snacks? Reserveer dan op tijd! Houdt bij het reserveren wel rekening met een aantal zaken.

Allereerst dient er een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen te parkeren.

Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, dit zodat zij niets te kort komen.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze frietwagen in regio Brabant.

Neem snel contact op
mail: info@frietfestijn.nl
bel : 06 30 03 66 35