Frietkraam

All You Can Friet

Frietkraam huren bij All You Can Friet?

Bent u op zoek naar een frietkraam voor uw feest of evenement? Met All You Can Friet geniet u op een verantwoorde manier van de lekkerste snacks en frieten. De frietwagen van All You Can Friet is dé gangmaker op uw feestje, bruiloft of communie. Ook voor zakelijke evenementen, verenigingen en scholen zijn wij de juiste partner. Met All You Can Friet bent u gegarandeerd van een geslaagd feestje.

Waarom een frietkraam huren?

Door te kiezen voor een frietkraam van All You Can Friet bent u ervan verzekerd dat al het werk u ontnomen wordt. Geen omkijken naar of de frietjes al klaar zijn of iedereen nog een lekker drankje heeft. Sterker nog, niemand bakt onze snacks en frietjes zo lekker als wij. Naderhand ruimen wij naderhand de plek op zoals wij deze aangetroffen hebben. Kortom, wij verzorgen het gehele feest. U wordt compleet ontzorgd.

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

Wilt u een frietkraam huren? Kies dan All You Can Friet.

 

Transparantie en kwaliteit, daar staan wij voor. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze lekkere snacks en frieten.Hierom bieden wij ondanks onze mooie lage prijs toch de beste kwaliteit. Zo kunt u betaalbaar genieten van de lekkerste versnaperingen.

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op. 

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

– Hygiëne staat hoog in het vaandel

De allerlekkerste snacks, frieten en…

Een heerlijke bitterbal of toch een vegetarische frikandel. Bij All You Can Friet maken wij de lekkerste snacks graag perfect voor u klaar. Naast onze (vegetarische) snacks en frieten bieden wij ook heerlijke salades en soepen. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Frietwagen huren - Friet met schnitzel - Salade | Frietkraam

Frietkraam op uw feest en evenement

Een bruiloft, communie of bedrijfsfeest. Wij verzorgen het allemaal. Altijd staan wij klaar om u en uw gasten van de lekkerste snacks en frieten te voorzien. Ook zijn wij zakelijk of voor scholen te boeken. Kortom, wilt u genieten van wat lekkers? Kies voor de frietkraam All You Can Friet.

Frietkraam op locatie

Wilt u een frietkraam huren op locatie? Wij komen graag naar uw evenement, uitje of feestje in de Benelux. Ook bakken wij onze snacks en frieten op scholen en instellingen perfect klaar.

Verse frieten | Vegan Foodtruck | Frietkraam huren

Reserveer op tijd

Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk dat u op tijd reserveert. Zo bent u verzekerd dat onze frietkraam uw feestje om niet te vergeten wordt. Heeft u interesse in het huren van een All You Can Friet frietwagen? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen met veel plezier de lekkerste snacks voor u bakken! Tot snel!

Waar moet u op letten?

Klaar voor een dag om nooit te vergeten, mét de lekkerste friet en snacks van Nederland? Wanneer u kiest om een frietwagen te huren bij All You Can Friet is het belangrijk dat u op een paar punten let. 

 

– Er dient altijd voldoende ruimte te zijn voor onze frietwagen 

– Aanwezigheid van een stopcontact binnen een straal van 30 meter – Het aantal gasten doorgeven 

– Laten ons op tijd weten wat uw  wensen, behoeftes en allergieën zijn

– Reserveer op tijd