Frietkraam op locatie

All You Can Friet

Frietkraam op locatie nodig? Kies voor All You Can Friet!

Dé happening van het jaar, een bruiloft, uw verjaardag of een communie. Dat kan natuurlijk niet zonder heerlijke versnaperingen. Wanneer je kiest voor een frietkraam op locatie kies je voor gemak. Kies je dan ook nog eens voor All You Can Friet. Dan kies je voor kwaliteit. Beter kan toch niet? Proef jij de perfecte bitterbal al? Neem snel contact op dan bespreken we de mogelijkheden en staan we hopelijk snel bij uw feestje te bakken.

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

All You Can Friet staat bekend om hun luxe diensten, met de lekkerste snacks en frieten weten wij zeker dat het feest een heerlijke ervaring wordt. Daarnaast staan wij voor transparantie en kwaliteit. We spreken van te voren af wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van ons assortiment. Hierom bieden wij de hoogte kwaliteit aan voor een toch wel heel mooi prijsje. 

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op!

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

– Hygiëne staat hoog in het vaandel

Heerlijke smullen met de lekkerste snacks, frieten én meer!

De perfecte frikandel, een heerlijk smeuig sausje en heerlijk krokantje frietjes. Puur genieten. Maar dat is niet alles, er is voor ieder wat wils. Wij maken namelijk naast de lekkerste snacks en perfecte frietjes ook heerlijke salades, soepen en vega-snacks klaar. Zo kan iedereen heerlijk genieten van de versnaperingen van All You Can Friet. Nieuwsgierig of we ook aan uw wensen kunnen voldoen? Neem snel contact op.

Luxe Frietwagen huren? All You Can Friet | Frietkraam op locatie huren?

De frietkraam van All You Can Friet

Onze Frietkraam is onze grote trots. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze prachtige wagens. Daarnaast maken wij onze wagens altijd perfect schoon. Dat ziet u niet alleen, dat proeft u ook. Vaak ziet u dat het frituur niet op tijd is vervangen of dat de wagen niet goed is schoongemaakt, hierdoor proeven de snacks toch anders. Bij All You Can Friet hoef u zich hier geen zorgen om te maken. Hygiëne staat hoog in het vaandel!

Luxe Frietwagen op locatie? Wij komen overal!

Wij willen heel de BeNeLux laten genieten van onze lekkernijen. Wilt u een frietkraam huren op locatie? Wij komen graag naar uw evenement, uitje of feestje in de Benelux. Ook bakken wij onze snacks en frieten op scholen en instellingen perfect klaar. 

Plaatsen waar wij graag komen!

Wij komen natuurlijk overal, maar deze plekken hebben onze harten veroverd!
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Brabant
  • Son en Breugel
  • Best

Reserveer op tijd

Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk dat u op tijd reserveert. Zo bent u verzekerd dat onze luxe frietwagen klaarstaat en uw feestje om niet te vergeten wordt. Heeft u interesse in het huren van een Luxe frietwagen van All You Can Friet? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen met veel plezier de lekkerste snacks voor u bakken! Tot snel!

Waar moet u op letten?

Klaar voor een dag om nooit te vergeten, mét de lekkerste friet en snacks van Nederland? Wanneer u kiest om een frietwagen te huren bij All You Can Friet is het belangrijk dat u op een paar punten let. 

 

– Er dient altijd voldoende ruimte te zijn voor onze frietwagen 

– Aanwezigheid van een stopcontact binnen een straal van 30 meter – Het aantal gasten doorgeven 

– Laten ons op tijd weten wat uw  wensen, behoeftes en allergieën zijn

– Reserveer op tijd

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

All You Can Friet staat bekend om hun luxe frietwagens. Met de lekkerste snacks en frieten weten wij zeker dat het feest een heerlijke ervaring wordt. Daarnaast staan wij voor transparantie en kwaliteit. We spreken van te voren af wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van ons assortiment. Hierom bieden wij de hoogte kwaliteit aan voor een toch wel heel mooi prijsje. 

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op!

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

– Hygiëne staat hoog in het vaandel