Frietkraam huren

All You Can Friet

Frietkraam huren bij All You Can Friet

Dé gangmaker op uw feestje, bruiloft of communie: All You Can Friet. Onze luxe frietkraam is er niet zomaar één. Op een verantwoorde, CO2 neutrale manier leveren wij de lekkerste verse friet en A-kwaliteit snacks, ook bieden wij heerlijke vega-snacks, salades en soepen. Heerlijk genieten van alle gezelligheid, terwijl wij uw gasten met alle plezier worden voorzien van de allerlekkerste snacks en frieten. Wilt u een frietkraam huren? Kies dan voor All You Can Friet. Wij helpen u graag!

Waarom een frietkraam huren?

Een feestje zonder frietkraam, dat kan toch niet? Heerlijk smullen op het bedrijfsfeest of omdat het voetbalteam van uw zoon kampioen is geworden. Wij verzorgen het graag. Wanneer wij langskomen vinden we het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft. Hierom hebben wij ook een breed assortiment. Daarnaast staan we altijd met een lach, én een gepast vleugje humor uw favoriete snack te bakken. Wanneer u een frietkraam van All You Can Firet huurt nemen wij al uw werk uit handen. U hoeft zich nergens druk om te maken. Zo bezorgen wij een dag om nooit te vergeten. Ook voor zakelijke evenementen, verenigingen of scholen bent u op het goede adres.

Kortom, kiest u voor een frietkraam van All You Can friet?
Dan weet u zeker dat uw feestje slaagt.

Waarom kiezen voor All You Can Friet?

Wilt u een kraam huren? Kies dan voor een frietkraam van All You Can Friet.

 

Transparantie en kwaliteit, daar staan wij voor. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze lekkere snacks en frieten.Hierom bieden wij ondanks onze mooie lage prijs toch de beste kwaliteit. Zo kunt u betaalbaar genieten van de lekkerste versnaperingen.

Dit maakt ons uniek, en daar zijn we trots op. 

– CO2 neutraal 

– Transparantie 

– Gebruik van plantaardige oliën 

– Wij beloven u de beste kwaliteit 

– Vegetarisch of vegan mogelijk

– Hygiëne staat hoog in het vaandel

Wij bieden wat lekkers voor iedereen!

Liever vegetarische snacks of heeft u andere speciale wensen? Wij zien graWij houden rekening met alle wensen en behoeften van u en uw gasten. Heeft u na uw heerlijke snack zin in een andere snack? Of wilt u iets compleet anders? Wij bieden naast onze verse friet ook andere (vegetarische) gerechten aan. Een heerlijk soepje of een van onze verse salades: voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u andere suggesties? Wij denken graag met u mee.

Verse frieten | Vegan Foodtruck | Frietkraam huren

Onze frietkraam komt overal!

Wilt u een frietkraam huren op locatie? Wij komen graag naar uw evenement, uitje of feestje in de Benelux. Ook bakken wij onze snacks en frieten op scholen en instellingen perfect klaar. Plaatsen waar wij graag komen zijn bijvoorbeeld: 

– Eindhoven 

– Tilburg 

– Brabant 

– Son en Breugel 

– Best

Reserveer op tijd

Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk dat u op tijd reserveert. Zo bent u verzekerd dat onze frietkraam uw feestje om niet te vergeten wordt. Heeft u interesse in het huren van een All You Can Friet frietwagen? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen met veel plezier de lekkerste snacks voor u bakken! Tot snel!

Waar moet u op letten?

Klaar voor een dag om nooit te vergeten, mét de lekkerste friet en snacks van Nederland? Wanneer u kiest om een frietwagen te huren bij All You Can Friet is het belangrijk dat u op een paar punten let. 

 

– Er dient altijd voldoende ruimte te zijn voor onze frietwagen 

– Aanwezigheid van een stopcontact binnen een straal van 30 meter – Het aantal gasten doorgeven 

– Laten ons op tijd weten wat uw  wensen, behoeftes en allergieën zijn

– Reserveer op tijd