Friet op locatie

Door heel het noorden van Nederland!

Een snackwagen op locatie.

Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag of een speciaal evenement? Kies dan voor een unieke toevoeging en overweeg het huren van een mobiele frietkraam! Onze frietkraam kan door het gehele land reizen, dus ook naar uw locatie, om welke gelegenheid het ook gaat – een bruiloft, communie, bedrijfsfeest of elk ander type viering. Onze frietkraam biedt niet alleen een bijzondere ervaring voor kinderen; ook volwassenen zullen er volop van genieten.

Wij zetten in op kwaliteit met een schoon uitziende frietkraam, verse frietjes en snacks van topkwaliteit. U hoeft slechts te zorgen voor een elektriciteitsaansluiting voor onze kraam. Verder verzorgen wij een afvalbak en zorgen we ervoor dat we na afloop alle rommel weer meenemen. Zo kunt u zonder zorgen van uw feest genieten. Onze service is beschikbaar vanaf een groep van 30 personen. Voor locaties binnen een straal van 40 kilometer van Eindhoven worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor locaties daarbuiten bespreken we graag een minimale vergoeding voor transport en reistijd.

 

Door heel het noorden van Nederland!

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons direct en vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer 0630036635 of mail info@allyoucanfriet.nl

Een lach voor iedereen

Om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement een onvergetelijke ervaring wordt, bieden wij een ruime selectie aan snacks die gegarandeerd aan ieders smaak voldoen. Van de klassieke, goudgele patat tot een breed assortiment aan A-kwaliteit snacks; onze menu-opties zijn zorgvuldig samengesteld om uw gasten een smaakvolle beleving te bieden.

Daarnaast begrijpen we het belang van flexibiliteit bij de planning van uw evenement. Daarom staan wij open voor maatwerkoplossingen en bespreken we graag uw specifieke wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om dieetrestricties of speciale menuverzoeken, ons doel is om een naadloze service te leveren die perfect aansluit bij de unieke sfeer van uw bijeenkomst.

 

Luxe Frietwagen huren? All You Can Friet

Het meest complete all-in menu voor alle evenementen!

Onze All You Can Friet foodtruck biedt het perfecte snackfestijn voor jouw evenementen! Wij brengen sfeer en smaak naar elk feest of bijeenkomst met onze overheerlijke friet, topkwaliteit snacks en een dosis gezelligheid. Bekijk hieronder onze gevarieerde menukeuzes. Heb je een specifieke vraag, een verzoek of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Voor een directe offerteaanvraag, klik op de knop hieronder!

De frietwagen van All You Can Friet is dé leukste en lekkerste frietwagen voor jouw feesten of bijeenkomsten! Wij laten jouw gasten genieten van de beste en lekkerste friet, kwalitatieve snacks en zorgen voor een hoop gezelligheid! Onderstaand vind je een overzicht van onze verschillende menu’s. Heb je een vraag, mis je iets of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op! Via de onderstaande knop kan je ook direct een offerte aanvragen!

Bord met friet en mayonaise | Frietwagen huren