Een frietkraam op locatie

Door heel Nederland

Een frietkraam op locatie.

Bent u binnenkort jarig of geeft u een feestje? Doet u eens iets origineels en huur een frietkraam. Wij rijden met onze frietkraam door heel Nederland en dus ook bij u op locatie. Of het een bruiloft, communie, bedrijfsborrel of een ander feest is, onze frietkraam komt u en uw gasten voorzien van heerlijke lekkernijen. Een frietkraam is hartstikke leuk voor de kinderen, maar volwassenen genieten net zo.

 

Ons uitgangspunt is een schone frietkraam met verse friet en a-kwaliteit snacks. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een aparte groep waar wij onze frietkraam op aan kunnen sluiten. Wij nemen een prullenbak mee en na afloop nemen wij netjes ons afval mee terug. U bent totaal ontzorgd. Wij komen al vanaf 30 personen. Binnen een straal van 40 kilometer rondom Eindhoven rekenen wij geen transportkosten. Alles daarbuiten brengen wij in overleg een kleine transport- en reisvergoeding voor in rekening.

 

Geen afstand is ons te gek.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons direct en vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer 0630036635 of mail info@allyoucanfriet.nl